Založ si blog

Zablokované diskusie – náhoda alebo zámer ?

Keď mi kamarát pred nejakím časom spomenul, že nové radenie diskusií na blogu Pravdy je okrem iného aj akousi inkvizíciou, nechcel som veriť. Tvrdil, že diskusie k nevhodným témam, hlavne pre tzv. celebrity a politikov, sa niekedy jednoducho stratia. Sú nepohodlné.

Ajhľa, a čoskoro som sa presvedčil sám. Diskusia k téme, v ktorej som nazval rovnú daň somarinou sa stratila v prachu. Ani hodiny hľadania nepomohli. Stratila sa necelý deň po zverejnení na blogu. Prečo, to si môžem iba domýšľať. Isté však je, že niekomu zaťala poriadne hlboko.

Ktovie … pravda je niekde uprostred. V každom prípade som skoro spadol zo stoličky, keď som čítal komentár istého škrabala zo SME, ktorý napísal na záver svojho článku – … a preto prehral Fico voľby ….   zdá sa, že SME-tisko zverejní hocijakú lož, len pre prospech pravice.

Ktovie … iný škrabal, pre istotu z Plus 7 dní napísal, že sa máme hanbiť za odmietnutie pôžičky Grécku a spomenúť si, koľko sme čerpali z eurofondov, do ktorých prispievalo aj Grécko. Nuž, prispievalo, to je pravda. Len akosi zabudol spomenúť, koľko oné udatné Grécko vláčilo partnerov za nos, a ako ich ohrozilo svojou potemkinovou ekonomikou. To asi nebolo veľmi solidárne.

Môžeme sa hrať na čo len chceme – nezakryjeme pravdu, že všetky vlády, čo sme mali, boli iba cestou devastácie, rozkrádania, korupcie a ničenia. Členstvo v rôznych zónach ešte nie je dôvodov, aby sme platili za špekulácie eurovládcov, ktorí majú obavy z následkov svojej politiky. A už teraz sa boja mastného účtu, ktorý raz príde.

Napokon … pri pohľade na okolie Seneckých jazier sa vôbec nedivím tomu, ako vyzerajú naše Tatry a len čakám, čo si zase nejaký paznecht postaví … betónové haciendy na brehoch jazier len potvrdzujú, že namiesto deklových komunistov nám dnes vládnu nekultúrni idioti. K dokonalému obrazu gýču mi chýbajú už len minarety, ako si urobil istý milionár neďaleko Žiliny na svojej betónovej, betónom obkolesenej chatrči …

Hja, pekne sme osprosteli …

Tak nám kvalifikácia začala …

06.09.2010

Aj chlaúpci nás, oné, potešili, bojovali do konca. Len jedno nám v karčme cez kotrbu chodilo, akých futbalistov asi v Macedónsku majú, keď nás tak trápila tá parta komediantov, čo prišla. To, teda ako nemyslíme v zlom, ale ako hutoril Fero z hornieho konca, podľa neho to neboli futbalisti, ale herci, ktorí sa vyžívajú v tých, akože to hovoria, sadomasochistických [...]

Tak, milí spoluobčania a my už šetríme …

02.09.2010

Teda, ľudkovia moji, zišli sme sa aj s bandou u Fera v karčme, aby sme prerokovali možnosti šetrenia nás, teda dôchodcov, nech štát vie, ako si ho vážime. Fero doniesol fľašku trúnku, a povedal, že i on sa pridá, bo do dôchodku má blízko. Teda, ako povedali redaktori jedných novín, ktoré stále modrákom do perdele lezú, vraj už nebudú také štedré dôchodky, ako teraz. [...]

Tá, kamaráti moji, to je teda iná kultúra … cestovania

31.08.2010

Kamaráti moji, mám to ja hnusný život – ráno musím vstávať o štvrtej, teda iba vtedy, ak ma stará nezobudí skôr, že sa jej zachcelo pospomínať na starie časy, potom behom umýť, obliecť, niečo v rýchlosti pojesť – no pripadám si ako ten taliansky trubiroh, jak ho to len volajú – aha, Fantozzi – ešte šťastie, že nemám doma také strašidlo. A [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 23632x
Priemerná čítanosť článkov: 1818x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy